UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 21 recensies
Ontzettend fijne familieopstelling gedaan bij deze fijne groep mensen. Zeker een aanrader!
Joost Mulders
2023-12-13
Onlangs heb ik (als vraagsteller) een familieopstelling mogen doen. Het was een ontzettend bijzondere ervaring waar ik nog elke dag profijt van heb. De sfeer was goed en de begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ik zou het iedereen aanraden om dit mee te maken.
Birte Holtrop
2023-12-13
Een paar maanden geleden heb ik een familie opstelling gedaan bij Jeroen. Het was een onwijs mooie en inzichtelijke opstelling. Jeroen is erg vakkundig en gaf fijn advies en laat je weer stralen. Het na zorg belletje vond paar maanden later plaats en was alsnog verhelderend. Bedankt Jeroen en tot de volgend
Priscilla T.
2023-12-13
Een aantal weken geleden heb ik hier een familie opstelling gedaan, dit is erg goed bevallen en heeft me inzichten gegeven waar ik rationeel gezien niet bij was gekomen. Jeroen is een hele vriendelijke man. Er is veel ruimte voor intuïtie, maar de opstellingen staan ook stevig op de grond. Het heeft me veel gebracht, kan het zeker aanraden. Verder vond ik het persoonlijk heel erg bijzonder om te zien hoe tijdens de opstellingen bepaalde onderbewuste relaties aan het licht kwamen, zonder van te voren aan de deelnemers van de groep (representanten) verteld was hoe de onderlinge relaties waren en deze ook veranderden tijdens de opstelling. Daarnaast was het ook gewoon gezellig, er was een luchtige sfeer bij aankomst en er was een leuke gezellige groep. Ik ga het zeker nog eens doen!
Anneloes De Leeuw
2023-04-23
Bijzonder mooie ervaring bij Jeroen. Goede veilige sfeer op een mooie locatie
Jimbomarlie Berg
2023-01-14
Wat een fantastische ervaring! Met het hele gezin kijken naar de dynamiek, ruzies en liefde binnen het gezin. Een enorme verrijking voor ons allemaal. De 4 kinderen zijn oprecht en eerlijk de sessie in gegaan met ons, de ouders. Het vraagt moed, maar o, o, wat is het de moeite waard. We begrijpen elkaar nu beter. Er is gehuild en gelachen. Jeroen geeft vertrouwen, rust, is liefdevol en een warm mens. Dank je wel!
Christine Bijvanck
2022-12-28
Ik heb een familie opstelling mogen doen als vraagsteller. Ik vond het zeer moeilijk om uit mijn comfort zone te stappen, maar daar zijn en die stap te zetten voelde al als een overwinning. Ik voelde mij zo veilig alle aanwezigen waren zonder oordeel, begrip en liefde. Van mijn ervaring heb ik meegenomen dat ik mijn kwetsbaarheid heb kunnen omzetten in kracht! Bedankt Jeroen, Peter en alle aanwezigen.
c c
2022-11-28
Een familie opstelling bij Jeroen gedaan. Het voelde meteen goed en ik heb prachtige inzichten gekregen. Niet alleen tijdens de opstelling maar ook in de communicatie daarvoor. Kortom een fantastische ervaring.
Latoya van de Kerkhof
2022-11-17
Familieopstellingen met Jeroen zijn heel goed, ik zou het iedereen aanraden!
Rosalie Post
2022-11-07
De opstelling wordt met veel zorg en aandacht gedaan. Het voelt als een veilige space waar ruimte is voor alles wat er wil ontstaan. Er komt veel omhoog waar ik iets mee kan. Wat ook fijn is, is de intake, waar Jeroen echt de tijd voor neemt, en de nazorg, waarin ik alles kan bespreken.
Charlotte Apeldoorn
2022-11-05

Quotes

In een fijne omgeving deed ik samen met Jeroen de familie opstelling.

Het was voor mij een hele prettige ervaring omdat zowel Jeroen als de omgeving je helemaal op je gemak doen voelen. De opstelling werd heel ludiek en to the point aangepakt en ik heb in korte tijd ontzettend waardevolle inzichten gekregen die ik dagelijks kan toepassen in een situatie waarin ik mij voorheen reddeloos voelde. Ik kan het absoluut aanraden. Een sessie scheelt je 1 jaar therapie bij wijze van spreken. Door het ondergaan van de opstelling kom je sneller tot inzicht dan jaren praten. Dankjewel Jeroen!
Olivia

Jeroen is een eerlijke, fijne en betrouwbare begeleider als je op zoek bent naar een familie opstelling. Toen ik Jeroen benaderde voor een familie opstelling hadden we eerst een telefonische kennismaking. Dit was heel prettig omdat je dan zo alvast een idee hebt hoe de ander is en of er een eerste vertrouwensklik is om de opstelling te doen.

Wat tijd betreft vond ik Jeroen ook heel flexibel: ik had mijn familie opstelling gepland op een maandag bij zijn praktijk aan huis, een prachtige locatie midden in het centrum van Amsterdam.

Met verschillende objecten wordt de opstelling ondersteund en dit werkte goed. Jeroen biedt na de opstelling ook de mogelijkheid om na een paar dagen/weken bezinken na te bellen als er vragen zijn.

Al met al vind beveel ik Praktijk de Spiegel van harte aan, Jeroen zet zich in met hart en ziel – en dat is wat mij betreft erg belangrijk bij zulk diepte-werk. Veel succes Jeroen, en tot een volgende keer!

De hernieuwde kennismaking met familieopstellingen heeft me veel gedaan. De uitwerking van mijn vraag heeft me meer inzicht gegeven in mijn gezinsachtergrond en verzachtte mijn verwachtingen naar mijn vader en ook mijn moeder. Dat helpt me om niet steeds weer in dezelfde “groef” te schieten in de omgang met andere mensen.

Koen

Wat een fantastische ervaring! Met het hele gezin kijken naar de dynamiek, ruzies en liefde binnen het gezin. Een enorme verrijking voor ons allemaal. De 4 kinderen zijn oprecht en eerlijk de sessie in gegaan met ons, de ouders. Het vraagt moed, maar o, o, wat is het de moeite waard. We begrijpen elkaar nu beter. Er is gehuild en gelachen. Jeroen geeft vertrouwen, rust, is liefdevol en een warm mens. Dank je wel!

Christine

Ik heb de familieopstelling met Jeroen als heel veilig ervaren. Ik kan de ervaring niet in woorden beschrijven, maar ik heb het gevoel dat er heel veel stukjes op hun plaats zijn gevallen. Ik merk dat ik door de opstelling, die intens en heftig was, met meer compassie en liefde naar mezelf kan kijken en dat is fijn om te merken

Kim

Hele fijne 1-op-1 opstelling gedaan met Jeroen. Hij weet goed waar hij mee bezig is. Er kwam van alles los en daar was altijd ruimte voor. Hopelijk gauw weer.

Carlijn

Het was een waar genoegen om met Jeroen een sessie in te plannen. Met name omdat het een fijne gesprekspartner is en dat voel je gelijk. Het goed doorzien en voelen van mensen. Door middel van de familieopstelling zijn er veel inzichten inzichtelijk gemaakt en is er flink wat gevoeld mede door Jeroen’s eerlijke observaties. Overduidelijk een spiegel word je voorgehouden met als doel goed naar binnen te kijken. Voor diegenen die hiervoor open staan en willen: a must go! See you next time Jeroen!

Inez

De opstelling wordt met veel zorg en aandacht gedaan. Het voelt als een veilige space waar ruimte is voor alles wat er wil ontstaan. Er komt veel omhoog waar ik iets mee kan. Wat ook fijn is, is de intake, waar Jeroen echt de tijd voor neemt, en de nazorg, waarin ik alles kan bespreken.

Charlotte

Ik heb laatst een vraag ingebracht tijdens een familie opstellingen sessie begeleid door Jeroen. Heel bijzonder om mee te maken. Het heeft mij weer nieuwe dingen over mijzelf geleerd.

Jeroen is een geduldige en kundige begeleider.

Dankjewel!

Eva

Ik heb de gezinsopstelling met Jeroen als erg verrijkend ervaren. De middag heeft een duidelijke structuur, er is ruimte voor openheid van ieder gezinslid en ieders opstellingen hebben veel emotionele betekenis, zowel op de middag zelf alsook in de dagen erna.
Het reikt tools aan voor verdere gesprekken, zingeving en diepgang zowel voor jezelf als met de andere gezinsleden. De mooie natuurlijk locatie in Hagestein maakt het plaatje compleet.
Ik kan de gezinsopstellingen van Jeroen aanraden voor ieder gezin (en gezinslid) die het pad van het leven bewuster wil bewandelen, of de route daarvan al wat verder uitgestippeld staat of nog helemaal niet, dat maakt niet uit.

Victor

Laatst een individuele opstelling gedaan bij Jeroen. Erg bijzondere ervaring. Jeroen laat je direct op je gemak voelen en doet zijn werk met professionaliteit en humor. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt.

Felice

Jeroen ik wil ontzettend bedanken voor de sessies die ik van je mocht ontvangen.
Jij bent super goed in je werk. Je zet je volledig in voor de vraagsteller. Je werkt vanuit je intuïtie en blijft gedurende de sessie verbonden met de cliënt en het veld. De vraagsteller krijgt alle ruimte om zijn/haar emoties te uiten en dat is heel prettig.
Ga zo door.

Nina

Ik heb een familie opstelling mogen doen als vraagsteller. Ik vond het zeer moeilijk om uit mijn comfort zone te stappen, maar daar zijn en die stap te zetten voelde al als een overwinning. Ik voelde mij zo veilig alle aanwezigen waren zonder oordeel, begrip en liefde. Van mijn ervaring heb ik meegenomen dat ik mijn kwetsbaarheid heb kunnen omzetten in kracht! Bedankt Jeroen, Peter en alle aanwezigen.

C C

Een familie opstelling bij Jeroen gedaan. Het voelde meteen goed en ik heb prachtige inzichten gekregen. Niet alleen tijdens de opstelling maar ook in de communicatie daarvoor. Kortom een fantastische ervaring.

Latoya

De familieopstelling bij Jeroen heb ik erg positief ervaren. Jeroen wist z’n gevoel goed in te zetten en me met beide benen op de grond te houden tijdens de sessie. Ik voelde me erg op me gemak.
Een paar persoonlijke resultaten:

  • ik voel de energie en liefde weer stromen
  • ik heb ontzettend waardevolle inzichten gekregen over mezelf en m’n familie
  • ik sta weer op de juiste plek in m’n familie.

M’n opstelling was ongeveer twee maanden geleden. En ik merk dat er van alles op z’n plek valt. Dat gebeurt nog bijna dagelijks. Het is alsof het een diepe laag in mij zichtbaar heeft gemaakt en ik dat in de tijd daarna een plek mag geven, doorvoelen en terugsturen naar daar waar het hoort.

Ook de begeleiding erna is erg prettig. Heel fijn om te weten dat Jeroen klaarstaat voor advies en een luisterend oor.

Al met al kan ik Jeroen zeker aanbevelen!

May

Familieopstellingen met Jeroen zijn heel goed, ik zou het iedereen aanraden!

Rosalie

Opstellingen bij Jeroen zijn prettig, zorgvuldig en doortastend. Ik ben er erg blij mee! Lekker dichtbij in het centrum.

Sam

Ik heb een 1 op 1 opstelling gedaan en dit heb ik als heel waardevol ervaren. Jeroen laat je je gelijk op je gemak voelen. De opstelling geeft je heel veel inzichten, die je anders niet zo duidelijk krijgt. Het geeft je daarna meer rust & helderheid in je leven. Als je al lang vastloopt met bepaald gedrag, zal een opstelling heel veel voor je kunnen doen!

Felice